SAMARBETEN

Vi ser värdet i att arbeta tillsammans. Vi verkar för långsiktiga relationer och drar nytta av varandras styrkor och kontaktnät både inom företaget och tillsammans med våra samarbetspartners. Förtroende och erfarenhetsutbyte i dessa relationer är viktigt för att ständigt upprätthålla en hög leveranskvalitet och utvecklas över tid.

ZENERGY

Zenergy tillverkar produkter för dig som har höga krav på effektivitet och säkerhet. Med grunden i deras egenutvecklade och patenterade ZIP-element, levererar de bostäder och ZIP-entreprenad över hela Sverige till människor som vill bo eller bygga smart, energieffektivt och brandsäkert.

”Zenergys produkt passar bra med vår övertygelse om att energieffektiva fastigheter är framtiden.” säger Peter Stråhle, VD Stjärnporten AB.

Läs mer på

Zenergy.se

HÖKERUM BYGG AB

Hökerum Bygg AB är ett bygg- och bostadsutvecklingsföretag med vision att vara den bästa bostadsutvecklaren i Sverige. Bolaget har mångårig erfarenhet av hela värdekedjan från markförvärv till projektering, totalentreprenad och förvaltning.

”Vi är stolta att kunna samarbeta med ett kompetent byggbolag som Hökerum Bygg, med hög en finansiell styrka som besitter samma fokus på att utveckla hållbara och prisvärda fastigheter som Stjärnporten”, säger Stjärnportens VD Peter Stråhle.

Läs mer på

Hokerumbygg.se

REKOMO

Rekomo har erbjudit återvunna och prisvärda kontorsmöbler sedan 1992. De köper in begagnade kontorsmöbler från hela landet för att ge dem nytt liv. Att sälja eller byta in möbler hos Rekomo blir en del av ett kretslopp som är bra för miljön och din plånbok.

Genom att tänka andrahand i första hand sänker du inte bara dina kostnader. Du är också med och minskar vårt klimatmässiga fotavtryck.

Läs mer på

Rekomo.se

STJÄRNHÖKEN

Stjärnhöken är en sammanslagning av två goda ting; Ett anrikt fastighetsutvecklande och byggande bolag;  Hökerum Bygg och ett välmående fastighetsförvaltande bolag; Stjärnporten. Hökerum Bygg har lång erfarenhet och gediget kunnande både som byggare och fastighetsutvecklare. Över 5000 bostäder har upprättats i deras regi. De bygger också kommersiella lokaler, skolor, vårdboenden och liknande. Företaget är relativt ungt, men grundarna har gedigen erfarenhet från fastighets- och byggbranschen. Vi vet att samarbete betyder allt och har hela tiden siktet inställt mot en nöjd slutkund.

Läs mer på

Stjarnhoken.se

STJÄRNPORTEN ÄR MEDLEM AV FASTIGHETSÄGARNA